Alt om Tænder

Samtidig med at der tilflyder en masse ny viden til netværket, har vi lige så stille bemærket, at meget af denne viden ikke er let tilgængelig for den almindelige patient. Det ønsker vi at ændre på!

Vi står derfor bag www.altomtænder.dk (Alt Om Tænder), en omfattende vidensportal på internettet. Hjemmesiden indeholder al almindelig information relateret til tænder som f.eks. behandlinger, instruktioner, økonomi, børns tænder, tandlægeskræk, garanti, klage mm. Idéen med ”Alt Om Tænder” er at videreformidle vores viden til patienter, således at de holdes opdateret om de nye behandlingsmetoder, materialer og udstyr.

Alt Om Tænder henvender sig til patienter og sætter deres behov i centrum: Patienter har brug for information og forklaring før, under og efter tandlægebesøg. På internettet eksisterer et hav af hjemmesider, som hver især indeholder en brøkdel af emnet – dog ofte dårligt formuleret og subjektivt alt efter, hvem afsenderen er. Alt Om Tænder forklarer alt indenfor tandplejen i et letforståeligt sprog, som ikke tand-eksperter forstår. Alt Om Tænder gør derfor informationssøgningen lettere for patienten, da hjemmesiden er objektiv, pålidelig og fakta-tjekket af tandlæger. På den måde bidrager Alt Om Tænder til mindre forvirring og giver patienter et bedre beslutningsgrundlag, hvilket medfører større behandlingsaccept af optimale og korrekte løsninger.

AOT bro

AOT bro
Hjemmesiden "Alt Om Tænder"

AOT - Pop up ordbog

AOT - Pop up ordbog
Hjemmesiden "Alt Om Tænder"

Find tandlæge

På ”Alt Om Tænder” kan patienter også finde en tandlæge ved hjælp af ”Find tandlæge”-søgningen. Der kan søges ud fra postnummer, by, adresse eller kompetencer, som tandlægen skal besidde. Det kan f.eks. være, at de søger en tandlæge, som behandler parodontose, men også tager ekstra hensyn til patienter med tandlægeskræk.

Søgeresultaterne vil dermed liste alle de tandlæger, som matcher de valgte søgekriterier. Patienter har mulighed for at klikke ind på de forskellige tandlæger og læse mere om klinikken. Det kræver dog, at klinikken har udfyldt sin klinikprofil – ellers bliver patienten kun informeret om navn og adresse.

 

Klinikprofil

På klinikprofilen er der mulighed for at henvise til egen hjemmeside, oplyse telefonnummer, beskrive klinikken og personalet, uploade billeder, tilføje klinikkens kompetencer og priser. De forskellige elementer er nøje udvalgt ud fra vores patientanalyser, hvor tillid er et afgørende parameter i patienters beslutningsproces. Det er derfor er vigtigt, at klinikken har mulighed for at vise, hvem de er, og hvilke værdier de står for. Ud fra dette er det nemmere for patienten at vælge den rette tandlæge, som de kan skabe et tillidsbånd til.

Som udgangspunkt kan alle tandlæger i Danmark blive vist på søgeresultaterne. Hvis patienter søger efter specifikke kompetencer, er det dog kun klinikker, som har udfyldt deres klinikprofil, der vises. DentaNet-medlemmer har en gratis klinikprofil, da det er inkluderet i deres medlemskab. Du kan læse mere om medlemsfordelene her.

Det er også muligt at få adgang til sin klinikprofil, selvom man ikke er medlem. Kontakt os for at høre mere.

Eksempel på klinikprofil på Alt Om Tænder

Eksempel på klinikprofil på Alt Om Tænder
Eksempel på klinikprofil på Alt Om Tænder