Sidst ændret: 
tir 19. jan 2021

DentaNet rekonstrueres efter konkurs

Corona-krisen krævede endnu et offer. DentaNet blev i første del af maj måned nødt til at indgive en konkursbegæring.
 
I den efterfølgende tid har vi af kurator fået en godkendelse til at foretage en rekonstruktion af selskabet.

 

Det betyder, at vi kan fortsætte vores aktiviteter og høste værdi for alle ved at netværke både fagligt, forretningsmæssigt og socialt.
 
Corona-krisen medførte meget hurtigt en række aflysninger og udskydelse af en del af vores kurser. Vores bank ville derfor ikke længere yde de nødvendige kreditfaciliteter på grund af den store usikkerhed, som der blandt andet ligger fremadrettet. Både i forhold til forsamlingsregler, videreuddannelse og til, hvornår klinikkerne igen er tilbage til mere normale tilstande.
 
Herudover var vi kontraktuelt bundet til flere hotel-bookinger, som ikke umiddelbart kunne komme ind under force majeure, og derfor måtte vi også beskytte os mod krav fra den kant.

Som for mange andre har det været nogle hårde måneder personligt og økonomisk og ender også med at koste mig en anseelig sum penge privat. Hertil kommer den kapital, som skal til for at rekonstruere selskabet for at kunne drive DentaNet videre i nye rammer.

Men uanset dette, så er det på ingen måder en svær beslutning at starte op igen. Mange årige venskaber, konstant positivt feedback og historik med både tandlæger, personale og samarbejdspartnere, giver en følelse af at have et formål, der resonerer helt ind i sjælen. Det er et dybtfølt formål, der kommer til udtryk, når vi sammen gør, hvad vi kan for at udvikle os til at kunne hjælpe patienterne endnu bedre.
 
 
Under normale omstændigheder og ved en nedlukning af et selskab ville forudbetalte kursuspengene være tabt. DentaNets grundlag har dog altid hvilet på tillid, og derfor er det vigtigt for, at vi nu stadig tilbyder de oprindelige kursuspladser på nye datoer, hvor det bliver muligt af afholde kurset. Langt de fleste har vi kunnet rykket og det er dermed det bedste, som vi kan gøre i denne situation, hvor det altså ikke er muligt at refundere kursusbeløbet, men stadig give fuld valuta for kursuspengene. Alle, der har forudbetalt kursus er allerede blevet kontaktet, og vi har endnu til gode at møde en, der ikke har forståelse for situationen - tværtimod. Det vil jeg gerne takke rigtig meget for og det varmer at møde den forståelse oven på nogle svære valg igennem den seneste tid.
 
Ellers er DentaNet stadig det, som man kender:

  • Højt faglige kurser – både ”offline/fysisk” og med tiden også virtuelt, hvor det giver mening.
  • Fagligt og socialt fælleskab.
  • Stærke samarbejdsaftaler. Husk i øvrigt at tjekke vores depot-aftale med Cliniclands/Henry Schein – vores medlemmer sparer mellem 15-25% i forhold til deres seneste års forbrugsvareindkøb – uanset, hos hvilket depot, der er købt ind før. Se mere herunder.
  • Store og små dentale nyheder.

 
Giver noget af dette anledning til spørgsmål, så tag endelig fat på mig eller skriv til mig.
 
Jeg glæder mig til, at vi ses igen – også selvom vi måske skal netværke lidt på afstand i den kommende tid.

Mange hilsner
Peter Lembke Gerdes
CEO, DentaNet