Hypnose i Tandlægepraksis

Mange patienter (>40%) er nervøse, lider af tandlægeskræk eller angst. Måden, der kommunikeres på, kan dæmpe eller forstærke denne nervøsitet. Derfor er den rette kommunikation og rigtige miljø afgørende for patientens oplevelse af tandlægebesøget. Ved hjælp af let hypnose eller hypnoseterapi kan I hjælpe patienten med at være rolig og slappe af i tandlægestolen. Det tager kun 2-3 minutter at få patienten til at slappe af, så der går ikke ekstra stoletid ved at anvende let hypnose. De hypnotiske redskaber hjælper jer derfor med at reducere antallet af afbestillinger, tomme stole og anvendelse af unødige ressourcer. På workshoppen vil I øve let hypnose på hinanden og lære at anvende hypnose som supplement til behandling af patienter.

På workshoppen lærer I:

  • Grundlæggende hypnoseteori.
  • Hvordan hypnose kan have en positiv indflydelse på behandlingsprocessen.
  • At skabe det rette miljø for patienten.
  • At have de rigtige sproglige forudsætninger.
  • At udføre let hypnose.
  • At behandle nervøsitet og smerte med hypnose.

Anbefalinger fra andre klinikker

Chris Grew var mycket duktig på att få oss att förstå hur hypnos och självhypnos fungerar. Vi gjorde flera praktiska övningar som var mycket värdefulla. Hela personalen på kliniken blev inspirerade och nu utvecklar vi tillsammans en lugn miljö på kliniken på ett helt nytt plan. För mig är hypnos ett mycket värdefullt hjälpmedel att arbeta med för att hjälpa tandvårdsrädda patienter att komma över sin rädsla. Jag kan verkligen rekommendera en dag med Chris för hela teamet på kliniken.

Camilla Blomstersjö Swedin, tandlæge hos Söderåsens Tandklinik

Skræddersy jeres eget forløb

DentaNets HR- og kommunikationspakker er et udvalg af workshops og services, som fokuserer på teamet, arbejdsgangen, ledelse samt kommunikationen internt såvel som eksternt. De forskellige workshops og services kan benyttes enkeltvis og/eller i sammenhæng med hinanden. I skræddersyer selv jeres forløb med hjælp fra Chris Grew, så det stemmer overens med jeres ønsker og behov. Hver workshop og service bliver yderligere justeret efter jeres specifikke ønsker og behov, så situationer bliver virkelighedsnære og relevante i forhold til jeres problemstillinger.

Hypnose workshop

Hypnose workshop
Workshop i hypnose

Praktisk information

Alt foregår på egen klinik

De forskellige workshops og services afholdes på jeres klinik, så øvelser og situationer foregår i vante og trygge rammer og bliver dermed så relevante og virkelige som muligt. I de forskellige workshops og services bliver hele personalet inddraget, så alle får en forståelse af koncepterne og principperne. Dette skaber en bedre implementering af de nye tiltag og ændring af vaner i arbejdsgangen på klinikken. For at opnå den bedste læring veksles der mellem undervisning, øvelser, cases, dialog og refleksion. Hvert teammedlem deltager aktivt i løbet af forløbet, så I får et højt færdighedsniveau og er klar til at bruge jeres viden direkte i praksis.
 

Dato og tid

I bestemmer dato og tid – også selvom det er efter lukketid. Afhængig af teamets størrelse, behov og ønsker varierer længden af de forskellige workshops og services.

 

Pris 

Som medlem af DentaNet får I 10% medlemsrabat. Det er muligt at kombinere flere workshops og services samt bestille dem som en samlet pakke. Prisen afhænger af antallet af deltagere, da det har indflydelse på forberedelsestid, undervisning, opfølgning, øvelser og materialer. I kan altid tage en uforpligtende samtale med Chris Grew og få et prisoverslag.

 

Kontakt

Ønsker I at booke Chris Grew til en uforpligtende samtale, workshops, services, konsulenthjælp eller foredrag, kontakter I blot Peter Lembke Gerdes på pg@dentanet.dk.

Lecturers