Smile Design - Digital Hands-on

Igennem de seneste år er Smile Design blevet mere og mere udbredt i takt med, at efterspørgslen efter de æstetiske behandlinger er stigende. Vores tandklinikker bliver mere og mere digitaliseret og teknologien bliver bedre og bedre. Alt dette er med til, at vi i dag kan registrere vores patienter 100% digitalt, hvilket giver os nye muligheder på forskellige områder i vores patientbehandling.

 

På dette Hands-on kursus vil du lære:

  • Hvad er Smile Design
  • Hvorfor er Smile Design en vigtig faktor i æstetisk tandpleje
  • Hvordan kan Smile Design hjælpe til en bedre patientkommunikation
  • Hvordan bruger jeg Smile Design som kommunikation til min tandteknikker
  • Hvorfor giver en case med et Smile Design større forudsigelighed 
  • Få flere patienter til at takke ja til den rigtige behandling
  • Hvilke kliniske fotos er relevante for Smile Design

Kurset er et hands-on kursus, hvor hver deltager som en del af kurset vil lære at blive fortrolig med 3Shape Trios smiledesign software og herved kunne anvende dette i forbindelse med sit Smile Design. Alle deltagere vil på kurset lave deres Smile Design på en laptop stillet til rådighed af 3Shape.

Om Smile Design

Smile Design har især to facetter: Kommunikation med henholdsvis din patient og din tandtekniker.

I forhold til patienten, er det langt lettere at visualisere og forventningsafstemme den foreslåede behandling. Det leder til langt større accept og forståelse af behandlings-forslaget. I sidste ende øger det tilfredsheden for en given behandling, at du i høj grad leverer det, som patienten visuelt har accepteret.

I forhold til din tandtekniker, er det også langt lettere at forklare, hvad du vil have lavet og risikoen for omlavninger falder markant idet forhold mellem hvad du har vist til patienten i dit smile design og det færdige resultat stemmer overens. 

Kom til en spændende og lærerig dag med hands-on Smile Design, og se hvordan du kan øge værdien af din scanner ved hjælp af Smile Design.

Ægte Hands-on kursus opbygning

Kurset er bygget op, så du selv sidder ved en computer med hele 3shapes Trios software installeret samt et scannerhoved, så alle i realiteten har deres egen Triosscanner. Dermed er der mulighed for ægte hands-on, når du selv har det i hænderne og underviseren kan komme ned og vende og dreje modeller og vise direkte, hvordan du skal gøre i programmet. 
 

3shape undervisningssupport

3shape hjælper til under kurserne og supporterer med nogle af deres eksperter og undervisere, som i nogle tilfælde hjælper til med hands-on øvelserne.

Lecturers

Events

Radisson Collection Royal Hotel
Hammerichsgade 1
1611 Copenhagen V
Danmark
Radisson Collection Royal Hotel
Hammerichsgade 1
1611 Copenhagen V
Danmark