Hvem er vi?

I dag er DentaNet et stærkt, professionelt og ikke mindst uafhængigt netværk bestående af over 1.100 tandlæger fordelt på mere end 500 klinikker i Norden. Vi ønsker at hjælpe tandlæger og deres team med at tilegne sig viden indenfor den minimalt invasive og kosmetiske tandpleje. Ved at videreuddanne os og udveksle erfaringer gennem netværket bidrager vi til en bedre tandpleje, hvor vi sammen hjælper hinanden med at gøre patienterne endnu gladere. Vores mission er i sidste ende at spare tandlæger tid, penge og energi, som i stedet for kan bruges på patienterne.

 

I DentaNet arbejder vi ud fra følgende kerneværdier:

  • Tillid
  • Videreuddannelse
  • Effektivitet
  • Sjov

I netværket handler det om at udvise tillid og åbenhed for derigennem at skabe bedre muligheder for kontinuerlig videreuddannelse og udvikling af egne faglige kompetencer. Vi mener, at hvis tandlæger vil være i stand til at tilbyde den optimale pleje til sine patienter, er man nødt til konstant at følge med og opdatere sig på, hvad der sker indenfor tandplejen. Vores formål er at spare medlemmerne tid, penge og energi, som i stedet for kan bruges på at behandle patienter eller at videreuddanne sig.

Networking og social interaktion

Vores kurser og events afspejler høj faglighed og kvalitet, men den sociale interaktion og hyggelige atmosfære er også vigtigt i netværket. Vi mener, at den bedste læring finder sted i et netværk af denne type - og støtter i høj grad også sparringen mellem både tandlægekollegaer og samarbejdspartnere - hvor vi har det sjovt og føler os som en ”tandlægefamilie”. Ved at opbygge relationer og erfaringsudveksle bidrager vi til en bedre tandpleje, som i sidste ende gavner patienterne.

Vores netværk bliver ofte kaldt ”DentaNet-familien” pga. vores uformelle tone og hyggelige atmosfære, som mange nye medlemmer tidligt fornemmer. Vi gør noget ud af at komme hinanden ved – hvis man selvfølgelig har lyst – og der er derfor altid mulighed for at netværke til vores kurser og events.

Networking og social interaktion

Networking og social interaktion
Networking ude på kurserne

Networking og social interaktion

Networking og social interaktion
Networking ude på kurserne

Historien om DentaNet

DentaNet blev startet i 2006 af den nuværende direktør, Peter Lembke Gerdes, sammen med flere familiemedlemmer og mange af deres venner. Det er ikke så underligt, at Peter er endt i tandlægebranchen med en mor, søster og flere onkler, der alle er uddannet tandlæger. Siden barndommen har lyden af rotorer, sug og en duft af tandlæge været en del af Peters dagligdag – også når der blev snakket personale, kurser, udfordringer og muligheder hen over middagsbordet.

DentaNet startede som en idé på tegnebrættet og blev hjulpet godt på vej af Peters speciale på økonomistudiet på Københavns Universitet. Meget er sket siden da. Vi har udvidet fra Danmark til hele Norden – og vi får efterhånden flere og flere medlemmer uden for Norden. Alt dette takket være medlemmers input og feedback, hvor idéer bliver til virkelighed i form af høj faglig videreuddannelse.