GC

GC Nordic AB
Sundkrogsgade 21
2100 København
Danmark
+ 45 23 26 03 82

GC Nordic er totalleverandør til tandklinikker og dentallaboratorier indenfor Norden og Baltikum. De tilbyder direkte service, salg, viden og erfaring indenfor dentalmaterialer. Alle deres materialer er af højeste kvalitet og sælges via depoter i Norden. GC er mest kendt for produkter som Fuji, everStick, G-ænial og Initial, men deres sortiment spænder lang bredere.

Produkter og services

everX Posterior – fiberforstærket komposit

everX Posterior er unik i sin egenskab af fiberforstærkning og anvendes som dentinerstatning under konventionel komposit, f.eks. G-ænial til emaljeerstatning. Fibrene i everX Posterior fungerer som den perfekte substruktur, næsten som armeringsjern, under en hvilken som helst kompositfyldning i større kaviteter eller endobehandlede tænder.

  • Fibre forebygger og stopper frakturens udvikling ned gennem fyldning og tand.
  • Brudstyrken er som dentin og næsten dobbelt så stor som konventionel komposit, hvilket giver uovertruffen styrke til restaureringen.
  • Pålidelig binding til både dentin og overliggende komposit. Der opnås konventionel bonding samt mikromekanisk binding.
  • Kan lægges i 4-5 mm lag.

G-ænial Universal Flo og G-ænial

G-ænial Universal Flo er ultra fine hybridplast. Den er speciel ved sin flydende, men kontrollerbare konsistens. Den er let at applicere i alle kaviteter (kl. I-V) og giver dig æstetik på højeste niveau. Selv inden polering fremstår den både glansfuld og glat.

G-ænial komposit er en microhybrid plast. Den udmærker sig ved at have en helt unik konsistens, som gør den let at manipulere. Kl. IV hjørner o.l., som ofte kan være en udfordring i både form og farver, bliver langt lettere at fremstille med G-ænial. G-ænial har en unik farvetilpasning og glans før polering. Du kan med G-ænial vælge at arbejde med layering teknik eller en farve. Download vores app og få en fuld guide til højæstetiske fyldninger.

G-CEM LinkAce

G-CEM LinkAce er en selvbondende og dualhærdende resincement til cementering af kroner, broer, inlays, onlays samt stifter af alle typer materialer.

G-CEM LinkAce udmærker sig ved:

  • Dokumenteret kemisk binding til zirkon.
  • Kemisk hærdende med lyspolymeringsoption, hvilket garanterer dig hærdning selv, hvor lyset ikke når ind.
  • Stor slidstyrke, hvilket sikrer din kanter og reducerer risikoen for chipping af porcelæn.
  • Enkel håndtering, da der ikke skal anvendes ætsning og bonding. Det gør det lettere for dig, hvor betingelserne for cementering ikke er optimale, og hvor det kan være svært at holde tørt.

Om GC

GC er en af verdens største virksomheder indenfor dentalindustrien med hovedkontor i Tokyo. I GC Corporates Store Research & Development Center udvikles og testes deres innovative produkter efter de krav og normer, der stilles. Virksomheden har ca. 2300 ansatte verden over og fire produktionsenheder i hhv. Japan, USA, Kina og Europa.

GC kommer gerne ud på din klinik samt tilbyder aftenmøder, præsentation i kvalitetscirkler og lokalforeninger mm.

Kontaktperson

Hjørdis Laksafoss, Country Manager in Denmark

Telefon: +45 23 26 03 82

Rikke Henriksen, Account Manager in Denmark

Telefon: +45 51 15 03 82

Mats Fägerblad, Country Manager in Sweden, Norway & Iceland

Telefon: +46 707 207 650