Thorning Dental Optik

Thorning Dental Optik
Obstruphøjen 26
8320 Mårslet
Danmark

Thorning Dental Optik tilbyder produkter, der forbedrer ergonomien på klinikken og minimerer dermed de gener, der følger med ved det krævende daglige arbejde på klinikken. Thorning Dental Optik er eneforhandler af MeriodentOptergos (MO) optiske løsninger: Prismebriller, ultralight flip-lup, ultralight til prisme-lupbrille, delight LED lys, MO Vinkep og MO Wing beskyttelsesskjold. I konceptet indgår rådgivning og instruktion om de mest hensigtsmæssige arbejdsstillinger, herunder tilpasning af optiske løsninger for at understøtte syn og arbejdsstilling.

Produkter og services

Thorning Dental Optik tilbyder en bedre ergonomisk hverdag igennem deres hovedprodukter, der sikrer holdbare og skånsomme arbejdsstillinger - og ikke mindst arbejdsglæde.

 

Prismebriller

Hele idéen bag MeridentOptergos optik er at få tandlæger og tandplejere til ikke bare at se bedre, men også at sidde bedre. Her spiller prismebrillerne en stor rolle. Vinklen på stellet og prismet i glasset vinkler synsfeltet, så tandlægen mindsker buk i nakken og får dermed mulighed for at sidde/stå mere ret. Prismebriller kan kombineres med lup, der både kan være fastmonteret eller som flip-lup samt naturligvis med LED-lys.

Du sikres en individuel løsning for holdbare arbejdsstillinger og synsforbedringer.

Billedet, du ser, forskydes opad, hvilket gør, at du kan arbejde i en behagelig og korrekt ergonomisk stilling og samtidig se de mindste detaljer i arbejdsfeltet.

 

MO VinKep

MO VinKep er en revolution inden for forstørrelse, der revolutionerer syn og minimerer kropsbelastning for tandlæger. Kombinationen af den prismatiske effekt, fantastiske synsfelt og dybdeskarphed er ikke tidligere set. MO VinKep har forstørrelser op til 4-5 gange samtidig med, at den er let og brugervenlig. Dens vinkel muliggør en oprejst holdning i nakken både ved stående og siddende arbejde. Den giver en super god ergonomi og er et fantastisk redskab til klinikker.

 

MO Wing

MO Wing er et nyt, effektivt beskyttelsesskjold, der beskytter dine øjne ved brug af hærdelampen. Det giver:

  • Maksimal beskyttelse for både behandler og assistent.
  • Ergonomisk og symmetrisk design, der er nemt at håndtere.
  • Vinklingen giver mindre genskær og færre ridser.
  • Testet og godkendt af NIOM.
  • Bedre holdbarhed af plastfyldninger.

 

Om virksomheden

Krebs Solutions blev grundlagt i 2015 af Mette Krebs og Helle Thorning. Pr. 1. juli 2017 overtog Helle Thorning "Krebs Solutions" og ændrede navnet til "Thorning Dental Optik". 

Thorning Dental Optik udvælger produkter på baggrund af deres erfaring fra branchen og tilbyder udelukkende løsninger, som skaber en bedre ergonomisk hverdag og arbejdsglæde.

Kontaktperson

Helle Thorning

Sjælland/Fyn

Telefon: +45 31 32 64 35

Email: helle@thorningdentaloptik.dk

Mikkel Rohbrandt

Jylland/Fyn

Telefon: +45 52 40 90 31

Email: mikkel@thorningdentaloptik.dk