Sidst ændret: 
fre 3. aug 2018

Velkommen til vores nye hjemmeside

Så er den her! Vi har brugt det sidste års tid på at udvikle og optimere vores hjemmeside. Udover det nye design indeholder hjemmesiden flere funktioner, som kommer dig til gode på mange måder. Du har bl.a. din egen brugerkonto, hvor du kan se dine kursustilmeldinger, downloade artikler samt uploade egne notater til hvert kursus. 

Af Belinda Schamaitat

Din personlige brugerkonto

På vores nye hjemmeside skal du have en bruger, når du skal tilmelde dig vores kurser – og med god grund. Du får din helt egen brugerkonto, hvor du kan se dine kursustilmeldinger og meget andet.

På din brugerkonto har du under hvert kursus en specifik mappe, hvor du kan downloade relevante artikler og kursusmaterialer inden og efter kurset. Du kan ligeledes selv uploade dine egne kursusnotater og billeder, så du kan holde styr på dine kursusnoter ved at samle dem ét sted.

 

På din brugerkonto har du følgende muligheder:

  • Under "Personlige oplysninger" kan du ændre dine personlige oplysninger såsom brugernavn, e-mail, mobilnummer samt skifte din adgangskode.
  • Under ”Min klinik” kan du ændre oplysningerne på den klinik, du er tilknyttet. Du har mulighed for at redigere kliniknavn, adresse, fakturamail, telefonnummer og klinikmail. Hvis du skifter klinik, har du stadig mulighed for at tilgå din bruger. Du skal blot ændre klinikoplysningerne, så de stemmer overens med den nye klinik.
  • Under ”Mine kurser” kan du se dine fremtidige og tidligere kursustilmeldinger. Her kan du downloade relevante artikler og kursusmaterialer samt uploade egne kursusnoter.
  • Under ”Mine præferencer” kan du ændre dine interesser og præferencer.

 

Hvis du har været tilmeldt et af vores kurser før, har vi allerede oprettet en brugerkonto til dig og importeret det meste af din kursusdata. Det betyder, at du allerede nu kan logge ind på din brugerkonto og se dine fremtidige og tidligere kursustilmeldinger. Vi har sendt et brev til dig med dine login-informationer, som du selvfølgelig kan redigere efter dit første login på siden. Hvis du endnu ikke har modtaget dit login eller blot har spørgsmål, skal du være velkommen til at henvende dig på mail@dentanet.dk.

Hvis du ikke har været tilmeldt et af vores kurser før, vil du automatisk få oprettet en brugerkonto, når du tilmelder dig det første kursus på hjemmesiden. Om du er medlem eller ej, har ingen betydning for din brugerkonto. DentaNet-medlemmer såvel som ikke-medlemmer har adgang til sine kursustilmeldinger, download af materialer samt upload af egne kursusnotater. 

Andre elementer på hjemmesiden

Kurser 

På vores nye hjemmeside får du et bedre overblik over vores kurser. Du har mulighed for at søge efter et specifikt kursus og/eller vælge en kategori: Hands-on, 2-dages, aften, workshop, tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og tandteknikere. Tilmeldingsproceduren er ligeledes blevet nemmere, og du har mulighed for at tilmelde en kollega sammen med dig på de mindre kurser. 

 

HR-services

Under "HR-services" kan du læse mere om vores services og workshops inden for HR og kommunikation, som vi tilbyder i samarbejde med Chris Grew. Vi kalder det ”DentaNets HR- og Kommunikationspakker”, som er opdelt i fem forskellige temaer: patientkommunikation, patienter som ambassadører, hypnose som værktøj, teamet og ledelse. Chris Grew hjælper jer med at skræddersy klinikkens ”DentaNets HR- og Kommunikationspakke”, så I får det mest optimale og personlige udbytte. Du kan læse meget mere om vores HR-services her.

 

Partnere

I netværket fokuserer vi på at minimere omkostninger og de administrative byrder igennem fordelagtige samarbejdsaftaler med vores stærke samarbejdspartnere. Mange af samarbejdspartnerne har I allerede mødt eller vil møde på vores kurser, hvor de enten står som udstillere eller på anden vis har bidraget til kurset. Læs mere om vores samarbejdspartnere, hvilke medlemsfordele de hver især tilbyder, og hvilke medarbejdere du vil møde.

 

Nyheder

Under ”Nyheder” kan du løbende følge med i spændende nyheder, kurser og læse diverse artikler om produkter, metoder og teknikker. 

 

Om DentaNet

Du kan selvfølgelig også læse lidt om DentaNethvem vi erhvad vi laver og alle de andre ting, vi tilbyder udover kurser.