Sidst ændret: 
tor 25. jan 2018

Protetik, laserbehandling og søvnapnø til DentaNet Symposium 2018

DentaNet Symposium 2018 byder på indlæg om protetik, vævsregenerering med lasere samt søvnapnø med tre inspirerende undervisere: Dr. Anas Aloum, Dr. Marc Cronshaw og Dr. Steve Carstensen. Som altid bliver kurset krydret med de sædvanlige networking events – i år med en netværksmiddag ”deluxe” på Claus Meyers restaurant Almanak. 

Af Belinda Schamaitat. Foto: BO FOTO

 

I mange år har det årlige DentaNet Symposium i København tiltrukket mange deltagere og sat standarden for ny faglig viden. Det er med stolthed, at vi for 9. gang kan åbne dørene op for tre fremragende undervisere, der hver især bidrager med noget af det ypperste indenfor deres område. Vi får besøg af tre inspirerende undervisere: Dr. Anas Aloum, Dr. Mark Cronshaw og Dr. Steve Carstensen. DentaNet Symposium 2018 afholdes den 2.-3. februar, hvor vi endnu en gang sætter verdensklasses æstetik og networking på dagsordenen.

Hele fredagen byder på protetik, implantater, præparering og behandlingsplanlægning med Dr. Anas Aloum. Om lørdagen berører vi to emner, der vinder mere og mere indpas i Skandinavien. Lørdag formiddag gennemgår Dr. Mark Cronshaw en nylig udvikling indenfor vævsregenerering ved hjælp af laserbehandling. Dr. Steve Carstensen afslutter DentaNet Symposium 2018 med et indlæg om obstruktiv søvnapnø, og hvordan denne sygdom kan behandles.

Du kan se kursusbeskrivelsen for DentaNet Symposium 2018 her.

Protetik, præparering og behandlingsplanlægning ved interdisciplinære cases

Dr. Anas Aloum

En del af jer har allerede stiftet bekendtskab med Dr. Anas Aloum til DentaNet Digital Symposium 2017 i maj, hvor han modtog en flot score på 5,50 ud af 6 point for sin energi og 5,70 point for sin visuelle præsentation. Hele fredagen til DentaNet Symposium 2018 dykker Dr. Anas Aloum ned i keramiske løsninger, implantater, præparering og behandlingsplanlægning. Dr. Anas Aloum går i dybden med keramiske materialer og deres anvendelsesmuligheder samt fordele og ulemper. I løbet af fredagen vil du blive klogere på, hvornår, hvor og hvilket materiale du skal bruge til den pågældende case. Yderligere gennemgår Dr. Anas Aloum faserne fra planlægning til eksekvering og fastslår, hvorfor behandlingsplanlægning ved interdisciplinære cases er vigtig.

Du kan se kursusbeskrivelsen for DentaNet Symposium 2018 her.

Anbefaling af Dr. Anas Aloum af Jeanette Garner, Tandlægehuset i Humlebæk

Anas laver de flotteste og meget komplekse behandlinger sammen med sit team af kirurger og teknikere. Han gør rigtig meget ud af en præcis planlægning, så patientens tid i stolen bliver så god og forudsigelig som muligt. Han bruger alverdens digitale tiltag, for at det lykkes - især foto, scan, røntgen, digitale wax-ups samt endelige ”mock-ups”, så patienten virkelig ved, hvordan behandlingen vil flaske sig. Anas er tandlæge fra universitetet i Jordan og gik derefter ca. 5 år på USC Los Angeles i Californien, hvor han blev Prostodont. og lærte om pardontologi og implantologi. Han har også arbejdet som tekniker, så han er godt rustet som ’Medical and Lab Director’ på deres store klinik HIKMA (ca. 14 tandlæger og et samlet personale på ca. 60). Faderen har drevet den siden 1983, og Anas har stået i spidsen for den siden 2012. Han har et super letforståeligt engelsk og er meget ydmyg i forhold til det fantastisk flotte niveau, han og klinikken præsenterer. Vi kan virkelig lære noget her, hvis vi tror, Danmark er verdens navle.

 

Vævsregenerering og –reparation med lasere

Dr. Mark Cronshaw

Vi starter lørdag morgen med et indlæg om lasere af Dr. Mark Cronshaw. Dr. Mark Cronshaw fører os igennem lasere og deres behandlingsmuligheder indenfor vævsregenerering. Laserbehandling er en forholdsvis ny behandlingsmetode og har flere nyttige egenskaber. Igennem de seneste år er flere og flere studier desuden blevet gennemført. Nogle af fordelene ved laserbehandling er bl.a. hurtigere helingsproces, færre smerter samt mindre blødning. Indlægget er praktisk orienteret, og den kliniske anvendelse af lasere vil blive gennemgået. Uanset om du allerede bruger laser eller ej, er dette et brugbart indlæg, du ikke vil gå glip af.

Du kan se kursusbeskrivelsen for DentaNet Symposium 2018 her.

Spot dine patienter og tilbyd dem en bedre nattesøvn

Dr. Steve Carstensen

DentaNet Symposium 2018 afsluttes med et indlæg om obstruktiv søvnapnø med Dr. Steve Carstensen. Obstruktiv søvnapnø er en sygdom, hvor svælget spærres under søvnen. Luftvejen bliver blokeret, og lungerne får ikke den nødvendige luft, som medfører vejrtrækningsproblemer. Obstruktiv søvnapnø opdages ofte ved snorken, søvnforstyrrelser og pauser i vejrtrækningen. Hvis ikke søvnapnø behandles, kan det medføre alvorlige konsekvenser for patientens sundhed og velvære.

På DentaNet Symposium 2018 lærer du simple værktøjer til at identificere patienter, der lider af søvnapnø. Dr. Steve Carstensen kommer ind på, hvad der forårsager obstruktiv søvnapnø, hvordan du diagnosticerer sygdommen, og hvilke behandlingsmuligheder der findes. Dr. Steve Carstensen er en af de ypperste indenfor sit felt og har udviklet sit eget soveapparat til at overkomme problemet.

Du kan se kursusbeskrivelsen for DentaNet Symposium 2018 her.

Netværksmiddag ”deluxe”

Som altid bliver de højt faglige indlæg kombineret med networking events. Fredagens undervisning afsluttes med networking i udstillingsområdet, hvor du har mulighed for at netværke med tandlægekollegaer og samarbejdspartnere over et glas vin. 

Fredag aften byder på en gastronomisk oplevelse med en netværksmiddag ”deluxe” på restauranten Almanak af Claus Meyer. Almanak er omkranset af Inderhavnen, Slotholmskanalen, Holmens Kanal og Nyhavn og har en smuk udsigt over havet. Almanak er lillebroren til Michelinrestauranten Studio og er en af Claus Meyers restauranter, der som altid har gastronomi i højsædet. Her skal vi nyde en 5-retters menu af dansk moderne mad med tilhørende vin i en afslappet, hyggelig atmosfære. Vi sørger for transport til og fra Almanak, så du kan blot læne dig tilbage og nyde aftenen.

 

Almanak

Almanak
De smukke lokaler på restauranten Almanak af Claus Meyer, hvor netværksmiddagen “deluxe” afholdes.

Almanak

Almanak
De smukke lokaler på restauranten Almanak af Claus Meyer, hvor netværksmiddagen “deluxe” afholdes.