Om DentaNet

Tandlægebranchen er i sin lukkede branchestruktur særdeles oplagt at effektivisere ved hjælp af en netværksmodel, der gavner både tandlæger, samarbejdspartnere og patienter. Jeg er særdeles glad for, at jeg kan bruge mine kompetencer på at hjælpe medlemmerne i DentaNet til at spare tid, penge og energi, som i stedet for kan bruges på at hjælpe flere patienter. Det vigtige for mig er, at du som tandlæge kan bruge din tid på at lave tænder – og det er det, DentaNet handler om.

Peter Lembke Gerdes, Direktør hos DentaNet.

Gruppebillede - Pascal

Gruppebillede - Pascal
Glade deltagere på Dr. Pascal Magnes kurs i Oslo 2016

DentaNet er et professionelt netværk bestående af tandlægeklinikker og samarbejdspartnere i hele Norden, som sammen hjælper hinanden med at gøre patienter endnu gladere. Vi arrangerer kvalitetskurser og foredrag med anerkendte, internationale talere inden for den minimal invasive og kosmetiske tandpleje. Samtidig er den sociale interaktion og hyggelige atmosfære i fokus hos os. Vi mener, at den bedste læring finder sted i et netværk af denne type, hvor vi har det sjovt og føler os som en ”tandlægefamilie”.

Bliv medlem af DentaNet 

Din tandlægeklinik kan blive medlem af DentaNet og opnå fordelagtige medlemsfordele, bl.a. 10% rabat på vores kurser, adgang til stærke samarbejdsaftaler og en gratis klinikprofil på patienternes informationsside: www.altomtænder.dk

Klinikken betaler kun for ét medlemskab, som dækker hele klinikken, herunder tandlæger og resten af teamet. På den måde kan alle drage fordel af medlemskabet!

Hvad laver vi hos DentaNet? 

Hos DentaNet afholder vi kvalitetskurser og -foredrag med anerkendte, internationale talere, for at vi kan videreuddanne os inden for den minimal invasive tandpleje og tilbyde optimal pleje til patienter. Kurser er en af vores største afdelinger, men vi laver meget mere end "bare" det!

Vi udvikler løbende tiltag målrettet patienter, så vi sammen kan hjælpe hinanden med at gøre patienterne endnu gladere. Vi har bl.a. lavet en informationsside, www.altomtenner.dk, og TandlægeApp. Vi laver også patientanalyser, så vi kan følge med i udviklingen på markedet.

Vi har et tæt samarbejde med en ekspert i HR og kommunikation og har herigennem et udvalg af workshops og services, som vi kalder "DentaNets HR- og Kommunikationspakker".

Vi etablerer stærke samarbejdsaftaler med vores samarbejdspartnere, så du kan minimere din administration og fokusere på din kerneforretning i stedet for.

Hvem møder du hos DentaNet? 

De mange tiltag og ikke mindst åbningen af et nordisk netværk betyder, at du efterhånden møder flere forskellige personer i DentaNets administration. Du vil selvfølgelig møde os alle, i større eller mindre grad, på de forskellige kurser.

DentaNets medarbejdere

DentaNets medarbejdere
Nogle af DentaNets medarbejdere