TandlægeApp

TandlægeApp er en ny fordelagtig måde for dig at få nye patienter! TandlægeApp hjælper patienter med at finde den rette tandlæge med de rigtige kompetencer til netop deres behov. I TandlægeApp tager patienter billeder af deres tænder og indtaster relevante oplysninger, som bliver sendt til tandlæger i nærområdet. Ud fra billederne vurderer tandlægen den bedst mulige behandling for patienten. TandlægeApp matcher herefter patienten med en eller flere tandlæger og sætter dem i kontakt.

TandlægeApp - Forside

TandlægeApp - Forside
Vores helt nye TandlægeApp, hvor patienter kan finde en tandlæge

TandlægeApp - Step 2

TandlægeApp - Step 2
Patienterne instrueres i, hvordan de skal bruge TandlægeApp

Hvad skal jeg gøre for at få nye patienter?

TandlægeApp understøttes af vores informationsside til patienterne, www.altomtænder.dk. TandlægeApp sender patienters oplysninger og billeder til tandlæger, som har udfyldt deres klinikprofil på Alt Om Tænder.

Som DentaNet-medlem får du en gratis klinikprofil på Alt Om Tænder, hvor du bl.a. kan uploade billeder, beskrive personalet samt indtaste klinikkens kompetencer (andre klinikker betaler 2.250 kr. om året). For at få tilsendt patientoplysninger skal du derfor sørge for at udfylde og opdatere jeres klinikprofil på Alt Om Tænder.

Alt Om Tænder er desuden en markedsføringsfordel for dig som DentaNet-medlem, hvor du har mulighed for at øge din online tilstedeværelse og promovere klinikken over for sidens 14.000+ unikke månedlige besøgende - helt gratis! Vi opfordrer dig derfor til at udfylde din klinikprofil på Alt Om Tænder, så du kan udnytte dine medlemsfordele og få nye patienter.

TandlægeApp er gratis at benytte for patienter. Patienter bliver gjort opmærksomme på, at tandlæger kan have behov for nærmere undersøgelse mod betaling, og at selve behandlingen ikke er gratis.

 

Har du brug for hjælp til at komme i gang med din klinikprofil? Kontakt os på mail@dentanet.dk, så sender vi dig en startpakke til Alt Om Tænder.

Hvordan fungerer TandlægeApp?

Step 1:

Patienten tager 7 billeder fra forskellige vinkler og kan yderligere vælge at tage billeder af evt. problemområder.

 

Step 2:

Patienten indtaster relevante oplysninger og sender billederne til TandlægeApp.

 

Step 3:

Billederne videresendes til tandlæger, der har udfyldt deres klinikprofil på Alt Om Tænder.

 

Step 4:

Tandlægen melder tilbage indenfor en uge, hvis denne ønsker at hjælpe patienten.

 

Step 5:

TandlægeApp sætter patient og tandlæge i kontakt. 

TandlægeApp - Step 3

TandlægeApp - Step 3
Patienterne instrueres i, hvordan de skal tage billeder af deres tænder

TandlægeApp - Step 4

TandlægeApp - Step 4
Patienterne kan indtaste forskellige oplysninger