SciVision Nordic

SciVision Nordic
Rådhuspladsen 16
1550 København V
Denmark
+45 9163 6021

Vi er glade for at præsentere vores samarbejdspartner SciVision Nordic, datterselskab til den sydamerikanske virksomhed SciVision Medical, som specialiserer sig i laserudstyr, træningskurser og support. 

SciVision Medical er dedikeret til at samle de bedste og mest innovative teknologiske løsninger indenfor helbred og medicin. Virksomheden har specialiseret sig i salg og service af medicinsk og dental udstyr i verdensklasse.  

Produkter og services

SciVision Nordic er certificeret forhandler af BIOLASE og tilbyder lasersystemer til både Danmark, Norge og Sverige. BIOLASEs laserteknologi er et innovativt værktøj til praktiserende tandlæger, som ønsker at behandle patienter på en moderne og smertefri måde.

Waterlase iPlus

WaterLase iPlus er en minimal invasiv dental laser, som kan hjælpe dig med at give dine patienter den bedst mulige oplevelse. Samtidig kan den være med til at minimere tandelægeskræk hos patienter, da anvendelse af bor og bedøvelse minimeres ved brug af denne laser, da den bruges i stedet for et bor. Anvendelse af laser er også med til at minimere komplikationer efter en behandling og en kortere helingsprocess.

Epic X

EPIC™ er den seneste diode laser fra BIOLASE. Den indeholder både standard elementer, som en blød-vævs diode laser indeholder, samt udvidede funktioner til tandblegning og smertebehandling. EPIC™ kan udføre en tandblegning, der i gennemsnit er 4-6 skygger hvidere på kun 20 minutter.

iLase

iLase diode laseren er en trådløs laser med op til 5 watts og er programmet til at kunne udføre de mest almindelige blødt vævs procedurer for at sikre effektivitet. Den er designet til at være betalelig, så alle tandlæger har råd til at tilbyde sine patienter en mere behagelig og effektiv behandling.

Om SciVision Medical

SciVision blev oprettet i 1995 med fokus på medicin- og dentalområdet med fokus på X-ray teknologi, CAD/CAM og lasere.

SciVision Medical har det mål at hjælpe deres kunder med "FLIE". 

F - Er det sjovt? (FUN) 

L - Kan man være frontfigur i denne arena - med dette produkt og med denne træning? (LEAD)

I - Kan det inspirere dig; kan det inspirere andre? (INSPIRATION)

E - Uddannelse: Kan du behandle, udvikle og forøge værdi? (EDUCATION)  

SciVision Medical har som mission at hjælpe medicinske professionelle med at vide, hvilken af den nyeste teknologi der er tilgængeligt samt hjælpe offentligheden med at være opmærksomme på alternative avancerede behandlinger med bedre kliniske resultater. At hjælpe mennesker skabe en vision for i morgen, der vil give dem viljen til at skabe en bedre dag for sig selv. 

Kontaktperson

Ralph Penny, Sales & Support in SciVision Nordic

Email: ralphp@scivisionmedical.com