Sist endret: 
tir 30. okt 2018

Dawson Academy Seminar One – vi gentager successen den 8.-9. september 2017 i Stockholm

Afholdelsen af Dawson Academy Seminar One i 2015 resulterede i yderst flotte evalueringer på 5,46 point ud af 6,00. Vi gentager successen og afholder endnu et Seminar One den 8.-9. september i Stockholm – et fagligt fantastisk kursus, der vil ændre din måde at praktisere på.

Af Belinda Schamaitat. FOTO: BO FOTO

 

I efteråret 2015 afholdt vi Dawson Academy Seminar One i København – et fagligt fantastisk kursus med en jordnær og humoristisk undervisning, som vi endnu en gang har glæden af at være en del af. Den 8.-9. september gæster de to store kapaciteter, Dr. Ian Buckle og Dr. John C. Cranham, os i Stockholm, hvor de serverer okklusion på en spændende og inspirerende måde. Seminar One er den absolutte indgangsportal til ”Complete Dentistry” – et koncept, som har ændret mange tandlægers måde at praktisere på. Som flere af de forhenværende deltagere fortæller, så er deres syn på tandpleje forandret – og de spørger sig selv: ”Hvorfor var det lige, at jeg ikke startede på dette langt tidligere?”. Du kan læse mere og tilmelde dig Dawson Academy Seminar One her.

 

Complete Dentistry

”Complete Dentistry” er hovedfilosofien bag Dawson Academy. Formålet med Seminar One er at opnå en dybdegående forståelse af kæbepartiet; hvordan ledet, musklerne, undermundens og overmundens fortænder og kindtænder er designet til at fungere i harmoni med hinanden. En indgående forståelse af tyggeapparatet og okklusion er derfor nødvendig for at udføre æstetiske behandlinger. Disse principper og denne basisviden er grundlaget for kvalitetstandpleje uanset de nyeste tendenser.

 

Fagligt højt niveau med sort britisk humor

Dr. Ian Buckle, Director of Dawson Academy UK, og Dr. John C. Cranham, Clinical Director of Dawson Academy, er hovedtalerne på Dawson Academy Seminar One i Stockholm. Dr. John C. Cranham er en international anerkendt taler og i den grad værd at opleve – han fik 5,54 ud af 6,00 point for sin energi til Seminar One i 2015. Dr. Ian Buckle fik ligeledes en høj score for sin energi: 5,62 – vi tør godt love et fagligt højt niveau, som er trukket ned i hverdagshøjde med Dr. Ian Buckles udprægede sorte britiske humor. Det er bestemt en mulighed, du ikke bør lade dig gå forbi. Du kan læse mere og tilmelde dig Dawson Academy Seminar One her.

"Very nice course! Everything was perfect!"

 

Kirsten Steffensen, Tandklinikken Østervrå

"Super arrangement overall!"

 

Flemming Brandt, Østfyns Implantat og Kirurgiklinik

"Really enjoyed the whole set up. Both presentation + running of the course. Like the idea of encouraging social networking + have never eaten so well on a course before"

Nick Allday, Manor Dental Health