Personale

Anna Ipsen Nielsen

Studentermedhjælper i kommunikation og marketing

Anna læser statskundskab på Københavns Universitet. Anna hjælper med det kommunikative arbejde for DentaNet og Alt Om Tænder.

Cecillie Lyngstrand

Administrationsmedarbejder

Cecillie læser erhvervsøkonomi og psykologi på Copenhagen Business School. Cecillie står for en del af det administrative arbejde i forbindelse med kurser og events. Hun er ligeledes værtinde på flere af disse.

Jovi Wong

Administrationsmedarbejder

Jovi læser Business Administration and Service Management på Copenhagen Business School. Jovi arbejder en del med det administrative arbejde i forbindelse med kurser og vil af og til også være at finde som værtinde.

Julie Windfeld

Studentermedhjælper i kommunikation og marketing

Julie læser Engelsk og Organisationskommunikation på Copenhagen Business School. Julie hjælper med det kommunikative arbejde for DentaNet og Alt Om Tænder.

Line Rasmussen

Administrationsmedarbejder

Line læser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Line arbejder en del med det administrative arbejde i forbindelse med kurser. Hun vil derfor også være at finde som værtinde på flere af disse.

Mette Mezerji Jensen

Kursuskoordinator

Mette er kursuskoordinator og står for koordineringen af vores events og kurser. Hun har mange års erfaring fra hotelbranchen, hvor hun har været ansvarlig for diverse konferencer, udstillinger, fester mm.

Peter Lembke Gerdes

Direktør

Peter er uddannet cand.polit (økonomi fra Københavns Universitet). Peters speciale er udover en økonomisk baggrund især indenfor tværorganisatoriske strukturer, netværk og videndeling.

Peter bruger selv en del af sin tid på at netværke og hente inspiration til tiltag i DentaNets regime. Det sker både til tandlægefaglige kurser, men også som medlem i eksterne netværk som bl.a. Round Table og Mensa.

 

Annette Birnbaum

Kommunikatør i Sverige

Annette er vores kontaktperson i Sverige. Hun bidrager med stort og småt i kommunikationen med svenske tandlæger og deltager i høj grad også på vores nordiske kurser.