Udstyrspakke til kliniske billeder

Igennem årene har vi set mange kurser, hvor dental fotografering er inkorporeret som en naturlig og vital del af både diagnosticering og planlægning af behandlingen. For at hjælpe jer godt i gang med dental fotografering har vi indgået et samarbejde med Canon, Cenger Scandinavia og BO FOTO.

Få hjælp til at købe det rigtige udstyr

Vi har sammensat en anbefalet udstyrspakke, der dækker alle behov for at lave billedserier indenfor dental fotografering. Vi har i forhold til mange af de kursusgivere og akademier, som DentaNet har tæt kontakt med, sørget for, at udstyret svarer til de krav og anbefalinger, som de hver især anbefaler. Det gælder IAS Academy (ClearSmile Inman Aligner, ClearSmile Aligner og ClearSmile Brace), Dawson Academy, Digital Smile Design (Dr. Florin Cofar) og 3STEP Academy (Dr. Francesca Vailati).

Den anbefalede udstyrspakke indeholder bl.a. kamera, objektiver, retraktorer og spejle, der er nødvendige for at tage kliniske billeder. Har I allerede noget udstyr i forvejen, kan I blot nøjes med at supplere op med det udstyr, der skal bruges til at tage kliniske billeder.

Vi har indgået et samarbejde med Canon, der igennem Cenger Scandinavia sælger udstyr til særdeles konkurrencedygtige priser.

Er min viden og mit udstyr sikret fremtidig udvikling?

Vi har stort fokus på, at udstyrspakken er gearet til din og klinikkens udvikling. Det er gjort for at imødekomme klinikkens situation – både når behovet er at genopfriske viden om dental fotografi, og når ønsket er at gå mere i dybden med kurser, hvor dental fotografi indgår.

Den rådgivning, vi tilbyder om eventuelle indkøb, gives med tanke på, at udstyret skal åbne muligheder for fremtidige valg. Vi anbefaler derfor udstyr, som kan løse fremtidens opgaver og følge med jeres udvikling – næsten uanset hvilken retning klinikken vælger.

Få rådgivning til køb af udstyr

Bo Merris-Vejlund rådgiver den enkelte klinik i forhold til eksisterende udstyr og køb af nyt udstyr baseret på deres behov og brug af dental fotografering. Har I brug for en kort gennemgang af udstyret, kan I også få vejledning af Bo Merris-Vejlund.

Har I brug for en uddybende workshop, kommer Bo Merris-Vejlund ud på klinikken og hjælper jer i gang med dental fotografering. Her får I en tilgang til at lave en universel billedserie og instruktioner om, hvordan I indstiller og betjener kameraet. Læs mere om workshoppen her »

 

Rådgivning

995 DKK (falder bort ved køb af workshop). Kontakt DentaNet på mail@dentanet.dk.

 

Køb af udstyrspakke

Kontakt Cenger Scandinavia på info@cenger.dk. Husk, at du sparer 25% på udstyrspakke, hvis du har en Cenger Scandivia-forbrugsvareaftale med DentaNet. Du lander under de billigste markedspriser (Pricerunner).