top of page
DSC_3751.jpg

Om DentaNet

DentaNet er et netværk indenfor tandlægebranchen, der har til formål at hjælpe tandlæger, samarbejdspartnere, og patienter på tværs af landet og i Norden.  Det gør vi ved at afholde kurser og events, der tilsammen styrker tandlægers viden og sikkerhed i sit fag, men også at skabe et fællesskab for klinikker på tværs af landet (og udlandet), og sammen styrke fagligheden for tandlægerne og deres teams.

"Tandlægebranchen er i sin lukkede branchestruktur særdeles oplagt at effektivisere ved hjælp af en netværksmodel, der gavner både tandlæger, samarbejdspartnere og patienter.

 

Jeg er særdeles glad for, at jeg kan bruge mine kompetencer på at hjælpe medlemmerne i DentaNet til at spare tid, penge og energi, som i stedet for kan bruges på at hjælpe flere patienter.

 

Det vigtige for mig er, at du som tandlæge kan bruge din tid på at lave tænder – og det er det, DentaNet handler om."

Peter
Lembke
Gerdes

Direktør

DentaNet

Hos DentaNet arbejder vi altid ud fra kerneværdierne  

Tillid

Videruddannelse

Effektivitet

Sjov

I dag er DentaNet et stærkt professionelt og ikke mindst uafhængigt netværk bestående af over 1100 tandlæger fordelt på mere end 500 klinikker i Norden. Hos DentaNet bruger vi ressourcer på at tilbyde vores medlemmer og andre klinikker videreuddannelse med anerkendte kursusholdere i flotte lokaler/hoteller med god mad og hyggelig atmosfære. Vores mission er i sidste ende at spare tandlæger tid, energi og penge, som i stedet kan bruges på patienterne.

Historien om DentaNet

DentaNet blev startet i 2006 af den nuværende direktør, Peter Gerdes, sammen med flere familiemedlemmer og familievener. Det er ikke så underligt, at Peter er endt i tandlægebranchen med en mor, søster og flere onkler, der alle er uddannet tandlæger. Siden barndommen har lyden af rotorer, sug og en duft af tandlægeklinik været en del af Peters dagligdag – også når der blev snakket personale, kurser, udfordringer og muligheder hen over middagsbordet.

DentaNet startede som en idé på tegnebrættet og blev hjulpet godt på vej af Peters speciale på økonomistudiet (polit) på Københavns Universitet. Meget er sket siden da. Vi har udvidet fra Danmark til hele Norden – og vi får efterhånden flere og flere medlemmer uden for Norden. Alt dette takket være medlemmers input og feedback, hvor idéer bliver til virkelighed i form af høj faglig videreuddannelse og samarbejdsaftaler.

Hvad tidligere deltagere har sagt om DentaNet kurserne

Sandy Williams

Clinic name

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products. Change the text and add your own."

DentaNet familien

Som medlem hos DentaNet vil du hurtigt blive en del af ”DentaNet familien”. Dette kaldenavn er kommet af den hyggelige og uformelle tone, som i høj grad bidrager til det nærvær og tryghed, som vi skaber hos Dentanet. Vi mener, at den bedste læring finder sted i et netværk af denne type – hvor vi har det sjovt og der er tryghed og plads til at udveksle erfaringer på godt og ondt. Derfor gør vi noget af at komme hinanden ved – hvis man selvfølgelig har lyst – og har derfor mulighed for at netværke til vores kurser og events. Dette gælder også vores samarbejdspartnere og leverandører, som er en uundværlig del af klinikkens hverdag.

Vi holder løbende netværksmiddage og hyggelige events under og efter kurserne, så alle kan være med.

Hvad arbejder vi med hos DentaNet?

Hos DentaNet holder vi ikke bare kurser, for DentaNet handler om meget mere end det!. 

Vi bestræber os efter og ligger en dyd i, at skabe personlige netværk og bekendtskaber blandt tandlægene via systematiseret networking. Netværket handler om at udvise tillid og åbenhed for derigennem at skabe bedre muligheder for kontinuerlig videreuddannelse og udvikling af egne faglige kompetencer. Derudover at være opdateret i tandsundheden og nye retningslinjer indenfor tandlægebranchen.

Bliv medlem
af DentaNet

Din tandlægeklinik kan blive medlem af DentaNet og opnå fordelagtige medlemsfordele, bl.a. 10% rabat på vores kurser og adgang til stærke samarbejdsaftaler

Klinikken betaler kun for ét medlemskab, som dækker hele klinikken, herunder tandlæger og resten af teamet. På den måde kan alle drage fordel af medlemskabet!

Hvem møder du hos DentaNet?

De mange tiltag og ikke mindst åbningen af et nordisk netværk betyder, at du efterhånden møder flere forskellige personer i DentaNets administration.

 

Du vil selvfølgelig møde os alle, i større eller mindre grad, på de forskellige kurser.

Peter 1 SH.jpg

Peter Gerdes

Direktør

Osama.png

Osama

Tandlægestuderende

Janie.png

Janie

Tandlægestuderende

Tasneem.png

Tasneem

Tandlægestuderende

Mariam - Tandlægestuderende.jpg

Mariam

Tandlægestuderende

Amar - Tandlæge studerende.jpg

Amar

Tandlægestuderende

Sara Habib.png

Sara Habib

Tandlæge

Mallak - Tandlægestuderende.jpg

Mallak

Tandlægestuderende

Hindeef - Tandlægestuderende.jpg

Hindeef

Tandlægestuderende

bottom of page