top of page

Gratis tilbud fra Cliniclands / Henry Schein

Updated: Mar 12

Flere og flere klinikker benytter DentaNets Forbrugsvareaftale med Cliniclands / Henry Schein


Hvorfor ikke prøve markedets bedste forbrugsvareaftale med de laveste priser, når klinikken kan prøve den i 1,5 måneds tid helt uden forpligtigelser - også uden et medlemskab af DentaNet!?!



Vi har nu i over 4 år haft et rigtigt godt samarbejde med Cliniclands / Henry Schein omkring forbrugsvarer.


Flere af DentaNets medlemsklinikker benytter allerede med stor tilfredshed vores forbrugsvareaftale med Cliniclands / Henry Schein, der - udover markedets laveste priser og dokumenterede besparelsesanalyser - har følgende fordele:


Leveringstiden er i gennemsnit 1,6 dage (løbende gennemsnit for det sidste halve år)

Netværkseffekten: Hvis et andet medlem på aftalen af en eller anden årsag får forhandlet en pris endnu længere ned, gælder prisnedsættelsen også for alle andre på DentaNets aftale. På den måde hjælper man hinanden i netværket til at få lavere priser.

Har man været på et af vores hands-on kurser, så har vi sørget for, at du let kan finde alle materialer og småudstyr, så du kan få det bestilt hjem med det samme og komme i gang.



Sådan gør du for at afprøve aftalen:


Send en e-mail til Peter på: pg@dentanet.dk med klinikkens:


- Navn

- Adresse

- Telefonnummer og e-mail

- Navn og e-mail på den indkøbsansvarlige


Vi får oprettet en konto hos Cliniclands / Henry Schein, hvor du får adgang til DentaNets favorable priser


Herefter kan du så prøve i 45 dage at bestille nogle varer og se, om det lever op til forventningerne


Klinikken kan også benytte sig af tilbuddet herunder med at bestille 5 forskellige produkter gratis


Imens klinikken afprøver aftalen, er der mulighed for at få lavet en analyse af klinikkens indkøb for at se, hvor meget klinikken reelt kan spare, hvis I i stedet handler jeres forbrugsvarer og småudstyr hos Cliniclands / Henry Schein


Når perioden er ved at være udløbet, kan I bestemme, om I vil fortsætte med aftalen (Klinikken skal blot handle for 50.000 kr. årligt) og i så fald sender I blot den nedenstående tilslutningsaftale.



Vælg 5 gratis produkter ud af de udvalgte produkter og få tilsendt dem gratis til klinikken

Sådan gør du for at få de gratis varer: Vælg de produkter, som du gerne vil teste

  • Skriv artikelnumre ned på en mail til - Peter Gerdes pg@dentanet.dk eller ring til Cliniclands kundeservise på 89 87 89 02

  • Vær opmærksom på at oplyse klinikens navn, adresse, telefonnummer og kontaktperson (sørg for, at vi i forvejen har oprettet en prøvekonto til jer, hvis I ikke allerede er med på DentaNets forbrugsvareaftale - du behøver ikke, at være medlem af Dentanet for at afprøve aftalen)

  • Så snart vi har modtaget din bestilling – sender vi den helt gratis afsted

Der er ingen forpligtigelser forbundet med at få produkterne. Vi vil bare gerne have, at jeres klinik også får en god mulighed for at prøve en aftale, som mange af vores medlemmer og vi selv er rigtigt glade for.


Med venlig hilsen

Peter Gerdes Direktør, DentaNet



bottom of page