top of page
Gyf lys blå.png

3 Shape

3Shape samarbejder med tandlæger overalt i verden om at forandre dentalbranchen gennem udvikling af stærkt innovative tandplejeløsninger.

3 Shape

 


3Shape samarbejder med tandlæger overalt i verden om at forandre dentalbranchen gennem udvikling af stærkt innovative tandplejeløsninger. Vores portefølje af 3D-scannere og CAD-/CAM-software til tandlægebranchen inkluderer intraorale scannere, som vi otte år i træk har vundet Cellerant Best of Class-prisen med, 3Shape TRIOS®, de Red Dot-prisvindende Generation Red E-laboratoriescannere og vores markedsførende scannings- og designsoftwareløsninger til både tandlægeklinikker og laboratorier.


Til alt fra praktiserende læger og tandlæger til kirurger, specialister og laboratorier skaber 3Shape banebrydende løsninger, der gør disses arbejde mere effektivt og forudsigeligt samt behageligt for deres patienter.


Alle 3Shape-løsningerne giver fagfolk problemfri adgang til et åbent og uovertruffen økosystem med integrerede partnere samt behandlings- og fremstillingsløsninger. Uanset om man som fagperson ønsker at foretage design og fremstilling in-house, eller man vil outsource et eller flere trin i sit workflow, understøtter 3Shape dette med brugervenlige løsninger og en hurtig og sikker digital forbindelse til de relevante partnere.  


Den stigende anvendelse af digitale workflows inden for dentalbranchen har gjort behovet for uddannelse i disse nye teknologier vigtigere end nogensinde før. 3Shape er dedikeret til at give fagfolk overalt adgang til både online og personlige læringsmuligheder. Fra hosting af virtuelle begivenheder til en-til-en-undervisningssessioner kan laboratorier og tandlægeklinikker drage fordel af 3Shape's ekspertise for på den måde at forbedre deres workflows og lære mere om teknologien.     


Med over 1.600 ansatte, der betjener kunder i mere end 100 lande, forstætter 3Shape med at udfordre de traditionelle metoder med innovative løsninger og workflows, der gør det muligt for tandlæger at behandle flere patienter mere effektivt.


Sammen forandrer vi dentalbranchen.bottom of page