top of page

fre. 08. mar.

|

Scandic CPH Strandpark

DentaNet Tandplejer Symposium 2024

Registration is closed
See other events
DentaNet Tandplejer Symposium 2024
DentaNet Tandplejer Symposium 2024

Time & Location

08. mar. 2024, 09.00 – 17.30

Scandic CPH Strandpark, Amager Strandvej 401, 2770 Kastrup, Denmark

About the course/event

DentaNet har i 15 år arrangeret deres årlige DentaNet Symposium, som har været målrettet tandlæger. I nogle år har der været et samlet program sideløbende til teamet, og nogle gange har der også været sideløbende programmer til både klinikassitenter og tandplejere. Uanset, hvordan vi har skruet det sammen, så synes vi ikke, at teamet har fået nok fokus som selvstændig gruppe og vi har nu taget konsekvensen og laver derfor nu i første omgang det allerførste: DentaNet Tandplejer Symposium.

DentaNet Symposium for tandlæger har altid haft ry for at høje et godt solidt og højt fagligt niveau, hvor man som deltager er helt sikker på at komme hjem med en masse både teoretisk og praktisk brugbar viden i bagagen. Det har ligget os meget på sinde at holde den tilsvarende linje og høje faglige niveau i forhold til programmet til tandplejerne. Derfor har vi teamet op og lavet et tæt samarbejde med tandplejer Marija Darwish, der både selv underviser, netværker og har et både internationalt og godt “hjemligt” kendskab til, hvad et spændende program skal indeholde. Men vi er ikke stoppet der. Vi har samtidig haft en fokusgruppe af tandplejere spredt ud over hele landet til at give deres input og mening omkring, så vi (forhåbentligt!) har sikret, at vi rammer plet allerede fra første gang, hvor vi holder DentaNet Tandplejer Symposium.

Vi har i første omgang haft fokus på, at indlæg holdes på dansk, men det er ikke utænkeligt, at vi også får indlægsholdere udefra til at komme med ny og brugbar viden.

Samtidig ligger hele netværksdelen både DentaNet og Marija meget på sinde, og vi har derfor også arrangeret hele den vigtige og sjove netværksmiddag, som vi ved er en utrolig værdsat del på tandlægernes DentaNet Symposium, selvom den faglige del selvfølgelig altid er kernen i arrangementet. Netværksdelen kan I læse meget mere om herunder.

Share this event

bottom of page